Pytanie o Cuore Rossonero

Ultras, Milan Club Polonia, kibice podwórkowi i najwięksi fanatycy... Jesteś z Milanem? Trafiłeś we właściwe miejsce!

Moderator: Grupa Trzymająca Władzę

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marcinomilano
Milanista
Milanista

Pytanie o Cuore Rossonero

Post autor: marcinomilano »

Cze��, chcia�bym zam�wi� dla siebie i dla �ony karty Cuore Rossonero i mam 2 pytania.

1. Czy jak wype�niali�cie formularz to robili�cie sobie sami zdj�cia, czy wysy�ali�cie jakie� profesjonalne, takie do dowodu, paszportu?
2. Czy jak zam�wi� i wy�l� poczt�, to b�d� m�g� ju� jej u�ywa� przy kupowaniu bilet�w i innych rzeczy z fan shopu? Gdzie� co� przeczyta�em o aktywacji i nie wiem czy to trzeba zrobi� tylko i wy��cznie na miejscu.
Awatar użytkownika
miszcz
Milanista
Milanista

Re: Pytanie o Cuore Rossonero

Post autor: miszcz »

Sam sobie robi�em i przesz�o.
Karta dosz�a do mnie w lutym, a bilet kupi�em w pa�dzierniku ju� jako posiadacz karty. Karta jest aktywna wirtualnie na ich stronie.
Judge not lest ye be judged yourself
Awatar użytkownika
marcinomilano
Milanista
Milanista

Post autor: marcinomilano »

Dzi�ki!
Awatar użytkownika
AgaM
Milanista
Milanista

Post autor: AgaM »

Mam problem z dodaniem karty do mojego profilu na acmilan.com. Pisze mi, �e nie zgadzaj� si� szczeg��y i mam poprawi�, a ja nie wiem co robi� �le.
Co wpisujemy w "Fiscal code"? Wpisywa�am numer karty CR, odrzuca�o, teraz wpisa�am PESEL, mimo �e na karcie go nie ma, niby jest, ale nadal karty nie mog� doda�. Na karcie mam tam numer dowodu. Mo�e to jego mam powt�rzy�?
Nie mog� r�wnie� do profilu doda� adresu, nie znajduje mojego miasta (w og�le nie znajduje �adnego,nawet jak w search pisz� Warszawa), ani ulicy. Mimo to wpisuj� w search i miasto i ulic�, klikam zaktualizuj i si� nie zapisuje, pojawia si� tylko numer domu.
W kt�rym miejscu podaje si� numer karty? W Fiscal Code? To czemu mi nie akceptuje :( . Jestem za�amana, bo przez to nie mog� kupi� biletu.
Awatar użytkownika
miszcz
Milanista
Milanista

Ja nie mam nic w Fiscal code. Miasta te� nie mog�em doda� i w og�le w profilu nie mog� poprawnie adresu ustawi�.

Z tego co patrz�, to by doda� kart� CR musisz zjecha� na sam d�� i klikn�� Link your card. Tam wpisujesz nr karty CR i dat� urodzenia.
Awatar użytkownika
AgaM
Milanista
Milanista

tak robi� i pojawia mi si� informacja, �e "The Cuore Rossonero cardholder's info and that on your profile don't match. Check the information and try again

Link your Cuore Rossonero Card to your MyMilan account to enjoy exclusive benefits. Check that your personal details in your profile match those on your Cuore Rossonero Card. If not, amend them to proceed with your request."

Oczywi�cie wiele razy sprawdza�am czy mam w�a�ciwe dane. Data urodzenia, imi� nazwisko si� zgadzaj�, nie mog� tylko jak pisa�am wstawi� miasta i ulicy i nie wiem co jak wspomnia�am wpisa� w pole Fiscal code. Wpisywa�am tam wszystko, od numeru dowodu (jest podany do karty cuore rossonero), przez PESEL, a nawet numer samej karty cuore i nic, aktualizuj� i nadal odrzuca.
Awatar użytkownika
miszcz
Milanista
Milanista

To chyba zostaje pogada� z ich supportem, bo ja te� z jakiego� powodu te� nie mog� wpisa� nawet nazwy ulicy czy miasta.

Fiscal code nie dajesz raczej nic, bo to jakby numer NIP dla W�ocha.
artur1318
Milanista
Milanista
Kontakt:

Post autor: artur1318 »

AgaM pisze: 29 lip 2022, 15:22The Cuore Rossonero cardholder's info and that on your profile don't match
Masz dwa imiona? :)
Awatar użytkownika
AgaM
Milanista
Milanista

artur1318 pisze: 08 sie 2022, 21:05
AgaM pisze: 29 lip 2022, 15:22The Cuore Rossonero cardholder's info and that on your profile don't match
Masz dwa imiona? :)

Szczerze tak, czy to na tym polega m�j problem? Nie pomy�la�am by tam wpisa� moje drugie imi�, a przesy�a�am skan dowodu, w kt�rym ono jest. Dzi�kuj�, spr�buj�.
ODPOWIEDZ