�u�el

Komentarze, opinie, wyniki z dyscyplin innych niż piłka kopana.

Moderator: Grupa Trzymająca Władzę

zino
Milanista
Milanista

Post autor: zino »

miszcz pisze:ten buc Woryna.
Co masz do Woryny ?
Dopo la mia mamma ama solo Milan.
Awatar użytkownika
miszcz
Milanista
Milanista

Post autor: miszcz »

Generalnie publiczno�� tarnowska go (delikatnie m�wi�c) nie lubi. Sam Woryna w pierwszym p��finale robi� wszystko, by t� niech�� tylko podsyci� :)
Judge not lest ye be judged yourself
zino
Milanista
Milanista

Post autor: zino »

"publiczno��"/byd�o leszczy�skie te� nie lubi (delikatnie m�wi�c) Zmarzlika, to znaczy, �e jest bucem? Bez przesady.
Nie twierdz�, �e jest do rany przy���, ale znam wielu mniej sympatycznych czy bardziej bucowatych ni� Woryna :)
Dopo la mia mamma ama solo Milan.
Awatar użytkownika
miszcz
Milanista
Milanista

Post autor: miszcz »

Woryna jest (delikatnie m�wi�c)nielubiany w Tarnowie, poniewa� spowodowa� �miertelny upadek Krystiana Rempa�y w 2016 roku. W ostatnim meczu w Tarnowie spowodowa� bardzo gro�n� sytuacj� na ostatnim okr��eniu, za co nawet nie dosta� kary, a tak�e celowo podburza� publiczno��.
Generalnie ma bardzo agresywny styl jazdy, wi�c musi si� liczy� z negatywnymi reakcjami kibic�w, tak jak Pedersen :)
Judge not lest ye be judged yourself
Awatar użytkownika
b4ry
Milanista
Milanista

Post autor: b4ry »

miszcz
no nie popisali si�. Czaja w klubie jest podejrzewam ze wzgl�du na Jacka Rempa�e, u kt�rego robi silniki. Z marnym zreszt� skutkiem. Mroczka kolejny "heros" z bo�ej �aski. Ostatnio �adnie si� wypowiada, �e w Tarnowie super, bo wie �e �odyn klub go nie we�mie, �odyn. Jest pewnie w�azidup� prezesa albo Paw�a Barana. Bo nie widz� argument�w sportowych �eby obaj je�dzili w co najmniej NPL�.

Jestem jedynie bardzo ciekaw jak bardzo prawd� jest to, i� Grupa Azoty stawia jasny cel na sezon `20 - awans. Z wielu �r�de� dochodz� takie sygna�y. A tu przecie� Orze� si� wzmocni, Toru� spadnie. S�ysza�em, �e Ostrovia ma jakiego� mocnego sponsora dosta�, takiego co spokojnie poci�gnie dru�yn� w Elidze.
Je�eli chc� awansu, musz� zatrzyma� Ku�akowa i Cierniaka. Do tego wzmocni� sk�ad. No i stadion

�eby nie by�o, �e monopolizujemy temat:
Zmora zawali�, �e Kildemanda podpisa�. On po�o�y� sezon. Nawet bardziej ni� s�aba forma Kasprzaka.
Mimo wszystko niewyobra�am sobie, �eby Gorz�w przer�n�� bara�e.
2 lata temu s�aby Toru� objecha� Zdunka. Sezon temu Falubaz bez Dudka bez problemu poradzi� sobie z Rybnikiem.
U�ytkownik zastrzega sobie prawo do zmiany poglad�w bez podania przyczyny
pandoktor
Milanista
Milanista

Post autor: pandoktor »

b4ry pisze:miszcz
Zmora zawali�, �e Kildemanda podpisa�. On po�o�y� sezon. Nawet bardziej ni� s�aba forma Kasprzaka.
Zgoda. Mam nadziej�, �e si� utrzymamy, a po sezonie Zmora odejdzie. Czas na du�e zmiany. Inaczej za rok podzielimy los Torunia.
Jak byłem mały, myślałem, że będę grał z Marco van Bastenem...
Awatar użytkownika
b4ry
Milanista
Milanista

Stal ma lepszych junior�w ni� Toru�. Duzo zalezy jaki sk�ad zmontuje Rybnik. Obstawiam, �e do��czy do nich Hampel i Pedersen
pandoktor
Milanista
Milanista

Post autor: pandoktor »

Zmarzlik mistrz!
Jeszcze tylko wprowadzi� jutro Stal do fina�u :-)
Jak byłem mały, myślałem, że będę grał z Marco van Bastenem...
Awatar użytkownika
b4ry
Milanista
Milanista

Prawda. Uk�ony dla Bartka.
Ja tam jestem ciekaw czy Maciek utrzyma form� i dzisiaj b�dzie toczy� r�wn� walk� z gorzowianami
ODPOWIEDZ