Ze względów bezpieczeństwa wszyscy użytkownicy muszą zresetować swoje hasło przed pierwszą wizytą na nowym forum.
Aby to zrobić, proszę wybrać opcję "Nie pamiętam hasła" i uruchomić procedurę resetowania hasła.
Link resetujący zostanie wysłany na adres email przypisany do Twojego konta na naszym forum.
Prosimy o cierpliwość: może upłynąć kilka minut, zanim mail pojawi się w Twojej skrzynce odbiorczej.
Istnieje też ryzyko, że Twoje filtry przeniosą maila z linkiem resetującym do folderu Spam.
W razie problemów z dostępem do forum prosimy o kontakt z redakcją za pomocą formularza "Kontakt z nami".
Cóż za czasy nastały, że 4 godz. przed meczem nie ma tematu tego wydarzenia na forum
Przewiduje się, że zagramy dzisiaj 4-4-2. W ataku obok Bakki, ma zagrać Niang. Największą niewiadomą jest obsada prawej pomocy, choć w ostatnich godzinach to miejsce ma piastować... Cerci. Czyli zostajemy prawie bez zmian, z lekko zmodyfikowaną formacją. Być może obok Montlivo zagra Poli.
Donna - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Cerci, Kucka (Poli), Monto, Jack - Bacca, Niang
Jestem dziwnie spokojny przed tym spotkaniem, więc pewnie mocno się zawiodę tym meczem :lol2:
Generalnie to jeden z tych meczow, ktore trzeba wygrac, wiec mam nadzieje, ze siary nie bedzie. Licze, ze pokaza sie z dobrej strony, ale nie podoba mi sie, ze to juz trzecia formacja ktorej probujemy i druga, w ktorej gra Cerci. Jedynym wytlumaczeniem jest plaga kontuzji, bo nie wierze, ze przy zdrowych Balo, Menezie czy Bertolaccim ten zawodnik powacha murawe.
Tylko kiedy oni beda zdrowi??bo zanosi sie ze przez najblizsze miesiace bedzie stalym bywalcem murawy. Dzisiaj nie ma innej opcji jak 3 pkt,trzeba trzymac dystans do Pucharow. Licze dzisiaj na dobre zawody duetu Bacca-Adriano
Nie liczyłbym na dobry występ duetu Bacca-Adriano, bo Kolumbijczyk ma zagrać w parze z Niangiem
Szczerze mówiąc jestem lekko zaskoczony wyborem Mihy - wydawałoby się, że w takim ustawieniu powinien dostać szansę od pierwszej minuty Luiz Adriano. Wstrzymam się jednak z oceną tego posunięcia do zakończenia spotkania :forzamilan:
Una volta che hai
spiccato il volo deciderà,
sguardo verso il ciel, sarà,
lì a casa il cuore sentirà!
Liuz Adriano nie jest zdrowy, cos mu sie w szyje stalo.
Doria na wyjazdach slabo gra w tym sezonie, ale przed poprzednim meczem zmienili trenera...
pewnie wiec skonczy sie na 0:0 lub minimalnej wygranej w typowym milanowym stylu od ktorego zeby bola
Opcja z Niangiem tez mi sie podoba bo jak juz pisalem bardzo mu kibicuje i oby cos wcisnal a czuje ze tak bedzie..Oby efekt nowej miotly sie nie sprawdzil jak to czestp bywa.
Oczekuję punktów na potwierdzenie tego, co widzieliśmy przed meczem z Juve, a nawet z Juve. Czyli mimo wszystko progresu w grze defensywnej i ... szczęścia w ofensywie. Szczęścia, bo na tym się głównie opieramy w tym aspekcie.
Life is a tragedy for those who feel
and a comedy for those who think
Dzisiaj weeb.tv jest za darmo, zarówno na KSW w HD, jak i np. na C+ i Eleven.
Najpierw logujemy się na swoje konto weeb.tv, następnie logujemy się z jakiegoś fikcyjnego konta na fb tutaj: http://basicfront.easypromosapp.com/p/211547
później wypełniamy formularz na fikcyjne dane i klikamy na odbierz. Zostajemy automatycznie przekierowani na weeba i dostajemy premium gratis.
Wpisywania prawdziwych danych i robienia tego z właściwych Waszych kont nie polecam.
KSW w HD i Eleven bez zacinki, za darmo i na wieczór. I raz jeszcze, nie róbcie tego z normalnych kont fb, wskazane raczej profile typu Jan Kowalski czy Kamil Stoch. Mail też jakikolwiek, lewy.
W promocji nie ma wirusów ani żadnego syfu, ważne by nie sprzedawać jakimś aplikacjom na fejsie swoich danych osobowych, ani tym bardziej w jakimś dziwnym formularzu. Nikt tego nie weryfikuje a płynna telewizja po polsku jest
Bardzo fajna gra Milanu, cieszę się. Ale nie zapominajmy też o tym, że Sampa gra po prostu tragicznie i jakikolwiek inny wynik niż wygrana 2-3 bramkami będzie wstydem.
Ten mecz wygląda jakby nie grali na gole, ale na ilość strat i nieywkorzystanych z tego sytuacji. Na szczęście w obydwu prowadzi Sampdoria.
Z Niangiem bym się tak nie zachwycał póki co, choć faktycznie ciągnie go na bramkę. Z drugiej strony niepotrzebne faule i straty. No i fatalnie w środku to wygląda, Soriano w pojedynkę radzi sobie z Monto i Kucką, muszą chłopaki zagrać ciaśniej i będzie to wyglądało znacznie lepiej.
Wynik i tak najważniejszy
"Teraz bowiem zbawienie jest bliżej nas, niż wtedy, gdyśmy uwierzyli. Noc się posunęła, a przybliżył się dzień." (Rz 13, 12a)
Gra Kucki znów śmierdzi czerwienią. Po otrzymaniu żółtka, kolejne 2-3 głupie wejścia, a przy zejściu z boiska doleciał jeszcze do arbitra, wygłaszać swoje racje.
Poza tym, Sampdoria jakby była w szoku, niewielu wierzyło w tak umiejętne wykorzystanie przez Milan, czterech ofensywnych graczy jednocześnie.
I wcale nie trzeba grać wariackiego 4-2-4, skrzydłowi o ofensywnych predyspozycjach, potrafią biegać po tym skrzydle co zwykle, tylko nieco cofnięci, wbiegając z głębi.
Bez przesady.... Cerci słaby? Według mnie ma spory udział w ofensywie Milanu. Może i czasem coś schrzani ale jest efektywny i ma też udział w defensywie.
Podoba mi się opcja z 4-4-2. Monto i Kuco mają sporo przechwytów, ten drugi jednak jest zbyt ostry i pewnie szybko zostanie zmieniony przez Poliego. Bacca ma sporegp pecha bo coś mu tam brakuje by ukłuć, może mu w drugiej połowie wyjdzie.
2-0 do przerwy i oby to nie był koniec. Chcę więcej.
Cerci robi bardzo dużo "wiatru", ale też jest bardzo niedokładny, stąd pewnie ta "słabość". Inna sprawa, że za bardzo nie mamy nikogo, kto mógłby zająć jego miejsce - chyba że zostanie tam przesunięty M'Baye, a za Bakkę wpuszczony zostanie Adriano.
Nie zapominajmy co za piach Milan potrafil zagrac w tym sezonie. Mysle ze zwyciestwa Sampdoria nie powinna nam juz odebrac ale na bramke kontaktowa napewno ich stac. Nie sadze aby zagrali 2 polowe taka sama i wyjda bardziej agresywni i zmobilizowani. Trzeba byc czujnym i bardziej pilnowac wyniku niz pchac sie na hurra.
Prowadzimy 4-0 w 80 minucie, po co wpuścić Suso, albo Mauriego, lepiej wprowadzić pierwszego do odstrzału Hondę, z którym prawie napewno rozstaniemy się za 1,5 miesiąca :wall2: