Witamy na odświeżonej wersji forum ACMilan.PL!
Ze względów bezpieczeństwa wszyscy użytkownicy muszą zresetować swoje hasło przed pierwszą wizytą na nowym forum.
Aby to zrobić, proszę wybrać opcję "Nie pamiętam hasła" i uruchomić procedurę resetowania hasła.
Link resetujący zostanie wysłany na adres email przypisany do Twojego konta na naszym forum.
Prosimy o cierpliwość: może upłynąć kilka minut, zanim mail pojawi się w Twojej skrzynce odbiorczej.
Istnieje też ryzyko, że Twoje filtry przeniosą maila z linkiem resetującym do folderu Spam.
W razie problemów z dostępem do forum prosimy o kontakt z redakcją za pomocą formularza "Kontakt z nami".
Dziękujemy,
Redakcja ACMilan.PL
Ze względów bezpieczeństwa wszyscy użytkownicy muszą zresetować swoje hasło przed pierwszą wizytą na nowym forum.
Aby to zrobić, proszę wybrać opcję "Nie pamiętam hasła" i uruchomić procedurę resetowania hasła.
Link resetujący zostanie wysłany na adres email przypisany do Twojego konta na naszym forum.
Prosimy o cierpliwość: może upłynąć kilka minut, zanim mail pojawi się w Twojej skrzynce odbiorczej.
Istnieje też ryzyko, że Twoje filtry przeniosą maila z linkiem resetującym do folderu Spam.
W razie problemów z dostępem do forum prosimy o kontakt z redakcją za pomocą formularza "Kontakt z nami".
Dziękujemy,
Redakcja ACMilan.PL
Transfery Milanu (cz. 29)
Moderator: Grupa Trzymająca Władzę
Ja mam pytanie. Dlaczego tematy z transferami są zamykane i otwierane następne części? I na jakiej podstawie jest to wybierane? Nie ilością stron tematu, nie datą...
A Luiz jest dla mnie anonimowym piłkarzem - ani razu go nie widziałem. Nie znam też recenzji jego występów. Warunki ma ok. Biografię bardzo dobrą - młody gracz, a już jest podstawowym obrońcą solidnego klubu europejskiego i zadebiutował w reprezentacji.
A Luiz jest dla mnie anonimowym piłkarzem - ani razu go nie widziałem. Nie znam też recenzji jego występów. Warunki ma ok. Biografię bardzo dobrą - młody gracz, a już jest podstawowym obrońcą solidnego klubu europejskiego i zadebiutował w reprezentacji.
Kiedyś zamykaliśmy je po określonej ilości stron. Teraz... trochę się spóźniliśmyVenomik pisze:Ja mam pytanie. Dlaczego tematy z transferami są zamykane i otwierane następne części? I na jakiej podstawie jest to wybierane? Nie ilością stron tematu, nie datą...

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
vedere il grande Milan che vince il Tricolore
vedere il grande Milan che vince il Tricolore
PrzM, nic Ci się nie pomyliło, właśnie na tym tourne nie było piłkarzy powołanych na MŚ. Brocchi pojechał z kilkoma innymi piłkarzami (Blasi) jako uzupełnienie składu, być może byli oni testowani pod względem przydatności, ale szczerze wątpię. Dobrze się skończyło i mercato było świetne.
Life is a tragedy for those who feel
and a comedy for those who think
and a comedy for those who think
Heh, trochę źle zostałem zrozumiany.PrzM, nie odnosiłem się do Twojego posta, tylko do słów Brochiego. Skoro tak mu się podobało w Lazio i nie chciał przechodzić do Milanu to po co z nami jechał na te tournee? ("na wakacje?")
Oczywiste jest chyba, że pojechał tam, bo chciał u nas grać, Milan go sprawdził, trener (chyba wtedy tymczasowo Tasotti) uznał, że Brocchi się nie nadaje i i oddelegował kolesia z powrotem do Rzymu. A ten teraz wygaduje jak to mu dobrze w Lazio i że nie chciał odchodzić. Ściema wg mnie.
Oczywiste jest chyba, że pojechał tam, bo chciał u nas grać, Milan go sprawdził, trener (chyba wtedy tymczasowo Tasotti) uznał, że Brocchi się nie nadaje i i oddelegował kolesia z powrotem do Rzymu. A ten teraz wygaduje jak to mu dobrze w Lazio i że nie chciał odchodzić. Ściema wg mnie.
Love to football is playing every game as if it's your last.
Jak napisałem coś w tym stylu o Walijczyku jakiś rok temu to były gromy, że Gareth to talent z FM'a, na dodatek zatrzymał się w rozwoju. Wtedy Spurs chcieli za niego coś koło 10 mln, dziś wart jest jakieś 25pionka pisze:Tak sobie patrzę jak Bale pogrywa z Interem i dochodzę do wniosku, że on musi być nasz. Cena nie gra roli

Run Ignazio, run!
- bounty_fire
- Milanista
ro temu Bale był przymierzany jako lewy obrońca, i przegrał rywalizację z Ekotto. Pomysł by Walijczyka przesunąć wyżej czyli na lewą pomoc okazał się kapitalny, tu może pokazać swoje walory ofensywne które ma większe od defensywnych.
Bale jako LO w Milanie nie za bardzo, ale jako lewoskrzydłowy w taktyce 4-4-2 bądź 4-3-3 czemu nie
I jakoś go nie widzę w Interze pamiętając jak się skończyły przygody Quaresmy czy Manciniego 
Bale jako LO w Milanie nie za bardzo, ale jako lewoskrzydłowy w taktyce 4-4-2 bądź 4-3-3 czemu nie

W przypadku odejścia Dinho w lato zaklepanie Cassano miałoby sens. Mimo wszystko tak jak Ty liczę na radykalne zmiany w obronie ( i to nie tylko na skrzydłach).TomekW pisze:Sprowadzenie kolejnego napastnika byłoby zupełnie bezsensowne. Moim zdaniem powinniśmy skupić się na bokach obrony.
Run Ignazio, run!
Genialna plotka.Wiadomo,ze mamy komplet w pomocy,jednak taki zawodniczek,ktory moim zdaniem moze byc wybitny,za takie grosze... kolejny fantastyczny transfer na poziomie ibry i robinho.Według plotek docierających do nas z Hiszpanii, drużyna AC Milanu znajduje się na pole position w wyścigu o pomocnika Relu Madryt - Lassana Diarry. Spekuluje się iż do transferu mogłoby dojść już w styczniu, koszt transferu zawodnika wyniósłby około 10 mln euro. Pierwsze rozmowy w sprawie transferu, zdaniem prasy zostały poczynione podczas spotkania obydwu drużyn w Lidze Mistrzów (Milan - Real 2:2).
...no ale wiadomo,boki obrony najwazniejsze

Pato jest nasz muahahahaha :devil: