Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 15:05 Pytania/prośby do kibiców
WITAM ALL!!!
potrzebuje pomocy waszej chodiz o to kto ma jakies ksiazki zwiazane z naszym ukochanym klubem AC MILAN. glownie interesuja mnie ksiazki o tresci historycznej poniewaz pisze prace magisterska i potrzebuje tytulów ksiazek oraz gdzie zoastaly wydane oraz date wydania moga byc to ksiazki takze wloskie, aha i jesli ktos posiada jakies zdjecia z przedwojennego milanu jakis zawdonikow z tametgo okresu w barwach naszych to bym prosil o przeslanie na gmacmilan@wp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam
Niestety, choćbym chciał, to nie mogę Ci pomóc. Życzę powodzenia w szukaniu materiałów. Mam nadzieję, że jak napiszesz pracę to dasz ją nam do przeczytania. Zapytam jeszcze o tytuł. Czy mgrka dotyczy tylko Milanu, czy jest, że tak powiem ogólnosportowa?
Witam. 'Miałbym takie zapytanie', a raczej prośbę. Poszukuję zdjęć kobiet (oczywiście ładnych ) w koszulce Milanu bądź z szalikiem Rossonerich. Pomóżcie !
Witam:) mam prosbe moglibyscie dac linki do jakichs filmikow badz dluzszych filmow o Kace i Shevie?? bardzo bym byl wdzieczny jak cos to pisac na 1292835
Witam. 'Miałbym takie zapytanie', a raczej prośbę. Poszukuję zdjęć kobiet (oczywiście ładnych ) w koszulce Milanu bądź z szalikiem Rossonerich. Pomóżcie !
a czy wie ktoś może czy Ringhio Gattuso ma jakiś tatuaż oprócz napisu na prawym przedramieniu? (z tego co udało mi się rozszyfrować po fotkach, to jest to napis CHAMPION 03 - jak się mylę, poprawiać!)
pamietam, jak wypowiadal sie przed finalem z Juve, ze jesli go wygra, to zrobi sobie tatuaz upamietniajacy ta wiktorie. jesli jest slowny, to pewnie go zrobil . ja na zadnych zdjeciu tej dziary nie widzialem.
_________________ Una vittoria non mi appaga. Una sconfitta non mi ferma. Rossonero per dare il massimo.
Ateny, kraina mitów, gdzie historia została zapisana na nowo 23 maja 2007.
kibice Milanu przyjaźnią się z kibicami Brescia Calcio, ale nie jest to taka zgoda raczej jak w polskim ruchu kibicowskim, na pewno mniej jest akcentowana.
_________________ Associazione Calcio Milan & Legia Warszawa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Nie jeździmy dla grajków, którzy teraz są, a za rok ich nie będzie. Jeździmy po to, by sławić Legię, pod każdym względem i w każdy możliwy sposób. Ale nie Legię jako zbieraninę Latynosów, Murzynów, Mongołów i Bóg wie kogo tam jeszcze, tylko Legię jako wartość, część naszego życia!" - Staruch
Za acmilan.pl: "Największymi przyjaciółmi Fanów Milanu są sympatycy z Brescii. Milaniści mają z nimi oficjalną zgodę. Dobre stosunki mają fani Milanu także z sympatykami Regginy, Salernitany i Venezii."
pamiętam jak byłem na meczu bodajże Milan-Bayern, to na Curvie wisiała flaga Brescii
ale rzeczywiście bardzo rzadko można ujrzeć takie obrazki, i wątpie również czy ktoś z Brescii wspiera często Milan na wyjazdach.
ps. znalazłem nawet foto:
_________________ Associazione Calcio Milan & Legia Warszawa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Nie jeździmy dla grajków, którzy teraz są, a za rok ich nie będzie. Jeździmy po to, by sławić Legię, pod każdym względem i w każdy możliwy sposób. Ale nie Legię jako zbieraninę Latynosów, Murzynów, Mongołów i Bóg wie kogo tam jeszcze, tylko Legię jako wartość, część naszego życia!" - Staruch