ja bym sie postaral zaplacic za definitywny transfer Beckhama nawet te 10 milionow funtow patrzac na forme jaka Becks prezentuje byloby to zabezpieczenie na kilka lat ze bedzie mial kto wykonywac ostatnie podanie do Pato i obudzic umiejetnosci gry glowa Ambro takiego kogos wlasnie nam brakowalo w Milanie, niewazny jest wiek, czy zrobi sie znowu opinia "domu spokojnej starosci", liczy sie tu i teraz a teraz Beckham jest nam niezbedny
co do tej opinii na temat Becksa z bloga, nie da sie ukryc ze wlasnie gra skrzydlami jest obvecnie kluczem do zwyciestwa w iwelu spotkaniach jednak patrzac na to ze Beckham jest na boisku i wszytskie pilki przechodza pprzez niego to tez sie robi bez sensu, ciagle wrzutki z prawej strony to sie znowurobi schemat, moze jak Pirlo bedzie gral z Interem to troche bardziej kombinacyjnie zagramy, raz skrzydlem raz srodkiem, takzeby pokonac lidera i go zaskoczyc czyms a co do wprowadzenia ofensywnego zawodnika za defensywnego, kilkanasciem inut przed koncem Kake zastapil Antonini, wiec mamy status quo zamiast wyjscie w ofensywe, wtedy wmiejsce Kaki powinien wejsc Sheva, nie mielismy nic do stracenia
Z drugiej strony, mógł wprowadzić dwóch defensywnie usposobionych zawodników z rzędu, więc - przyznaj - to i tak spora niespodzianka.
Fakt, dużo piłek przechodziło wczoraj przez Beckhama, w pewnym momencie nawet w każdej akcji kilkukrotnie piłka była do niego zagrywana, mimo, że dookoła stali lepiej ustawieni zawodnicy. Jednak nie uznawałbym tego jeszcze za nowy, nudny schemat. Jest to coś nowego póki co i dlatego pewnie (mam nadzieję) jest tak 'wałkowane'. Szczególnie jeśli odejdzie w marcu, to trzeba jego potencjał wykorzystać w 100%.
Podobała mnie się wczoraj sytuacja, gdy Beckham operował na prawym skrzydle, a R80 na lewym. Przypomniały mi się czasy, gdy faktycznie graliśmy skrzydłami.
Lecinho gdy gonimy wynik, to ze zmianami nie ma zazwyczaj problemu. Natomiast trafiłeś w dziesiątkę, jeśli chodzi o to jak ważna jest motywacja dla zawodnika. Carlo niestety nieraz "nagradza" zawodników miejscem w pierwszym składzie za słaby występ, więc trudno u takich zawodników o motywację do dobrej gry.
a ja ciagle mam nadzieje ze Milan dojdzie do porozumienia z LAG, w koncu im tez jest chyba na reke go sprzedac bo po seoznie konczy mu sie kontrakt a Beckham w tej chwili w Milanie jest w Milanie jest potrzebny wiec kibicuje temu zeby zakonczylo sie transferem i mimo tego ze czesc ciagle jest przeciwko niemu w Serie A mimo tego co wniosl licze ze stanie sie pelnoprawnym pilkarzem Rossonerich
Tylko ciekawe za ile, bo płacić za 33 latka kilkaniascie milionów to nie jest rozsądna polityka transferowa. Zwłaszcza że już drugi raz schodził z boiska z kontuzją...