Witam wszystkich!
chciałbym się zapytać czy ktoś słyszał o stronie www.mylot.com ? jest to forum angielskojęzyczne w którym za pisanie postów dostaje się spore pieniądze ( bodajże 1 cent za jednego posta) nie zarobicie tyle na żadnej innej stronie polecam
Jeżeli mi nie wierzycię to sprawdżcie sami przez weekend ! proszę kożystajcie z tego linka :
tutaj aby się zarejestrować !
wam to nie zaszkodzi a będizecie mi się mogli odwdziączyć za polecenie strony.
nie chcę aby ten post zabrzmiał jak reklama( chć niejako taki jest), chcę wam tylko polecić tą stronę. Jeżeli ktoś już z niej kożysta to proszę napisać jak jest z wypłacalnością, choć słyszałem że wszystko jest ok. z góry dziękują za przeczytanie !
ps. niektórzy zarabiają 10$ (30 zł) dziennie !!!
1000 postow (1$=100 centow, 10$=1000 centow=1000 postow) dziennie pisza i dostaja 30pln? nie ma co, super sposob na zarabianie kasy i "spore pieniądze"
_________________ Una vittoria non mi appaga. Una sconfitta non mi ferma. Rossonero per dare il massimo.
Ateny, kraina mitów, gdzie historia została zapisana na nowo 23 maja 2007.
uhm ... coś nie tak policzyłem jako że napisałem 250 postów i mam prawie 5 $ ... w takiem razie więcej niż wychodzi na to że 0.10 $... pytanie brzmi czy dostaniesz tyle za czytanie maili ? ... zdecydowanie nie ... wiem bo w to też się bawiłem ... a każdy post to np " yes i like it too"
proste jest to bardzo ...
pytanie brzmi czy dostaniesz tyle za czytanie maili ?
No dobre pytanie. Dziennie dostaję coś ok. 100 e-mail. Na niektóre odpisuję, na pozostałe nie Zakładając, że dziennie odpisuję na 75 maili można założyć, że na mailu zarabiam więcej niż 2 centy Chyba zostanę zatem przy swojej robocie ...