Witam jako, że niedawno urodził mi się syn poszukuję dla Niego gadżetów naszego ukochanego Klubu. Orientuje się ktoś z Was gdzie mogę takie kupić ??
Podam linki do strony włoskiej o jakie mi chodzi.
Sporo koszulek z sezonu 13/14 w dobrych cenach. Ci z Alibaba/Aliexpress nie podrabiają aż tak kosmicznych rozmiarówek, jak największe dostępne u tego sprzedawcy, więc oryginały
Wygląda na to, że mają co najmniej kilkadziesiąt replik wersji złotej, wszystkie wymiary, pewnie jakieś leżaki magazynowe...
Co do promocji - SportsDirect i SubsideSports mają też naszą ubiegłoroczną, kanarkową koszulkę w granicy 90-100 zł.
A jak wygląda przesyłka z spotrsdirect i subside?Te koszulki kanarkowe to nawet mnie interesują, ale nie ma rozmiaru M, a obawiam się, że L będzie taka jak moje poprzednie koszulki w tym rozmiarze czyli wg mnie za długie, żeby spokojnie przy moim wzroście(175) można by je nosić wypuszczone ze spodenek.
jak kogoś interesuje kanarkowa M z metkami itd. to mam na sprzedaż jedną sztukę. Wygrałem swego czasu w konkursie Adidasa ale jest na mnie za mała. Mogę potwierdzić jakby co wygraną oraz przesłać fotki i wymiary. Wszystkie metki są na koszulce jeszcze.
Czy to normalne ze wiadomość prywatna nie wysyła się, lecz jest ciągle do wysłania? Odnośnie koszulki to napiszę. tutaj. Poproszę na maila zdjęcia i jakies wymiary.
Nowy Ancelotti od dziś w Biedronkach po 24,99 zł
Z tego co widzę, księgarnie wraz z wysyłką wołają od 32 zł wzwyż.
Dobra opcja na drobny prezent pod choinkę.
Jak ktoś ma jeszcze magnetowid do odtwarzania kaset video - to polecam nie lada gratkę - dwie kasety video z działalności Fossa dei Leoni - jedyne, jakie zresztą ujrzały światło dzienne:
Z okazji Black Friday zniżka w oficjalnym sklepie Adidas wynosi 30%, co ciekawe kod łączy się i na darmową dostawę kurierem UPS i także z poprzednimi przecenami.
Na przykład: taką piłkę https://www.adidas.pl/on/...pl_PL/Cart-Show
Kupimy za 38,50 zł, zamiast za 79,95 zł
Dodajemy towar do koszyka i wpisujemy dodatkowo kod: BLACKFRIDAY