dziwna sprawa na stronie głównej www.acmilan.com. jest duża reklama że koszulki po €49 klikam i przechodzę do zakupów a tutaj nagle wyskakuje cena €59 bez sensu... no i z ciekawości spytam-ma ktoś może z Was jakiś discount code którego nie użyje a mógłby mi odstąpić? byłbym wdzięczny co roku na urodziny dostaje właśnie taki kod a w tym roku lipa klub w kryzysie to i o kibicach chyba zapomnięli a szykują się większe zakupy więc każda zniżka mile widziana
i jeszcze jedno szukam takiej koszulki,jeśli się nie myle to jest to koszlka z ostatniego sezonu Paolo
może być ewentualnie wcześniejszych sezonów np.07 lub 08 tylko że chodzi mi o koszulke wyjazdową.przekopałem neta
większość sklepów skończyła sprzedaż i jest SOLD OUT
jak pojawiają się jakieś pojedyncze sztuki to z Ebaya gdzie nie koniecznie jest pewne żródło może ktoś z naszych kolegów-forumowiczów z Włoch wie gdzie można takie cudeńko kupic? bdzo wdzięczny za pomoc
maslok, jesteś wielki
a tymczasem po raz kolejny przekonałem się że google jest gówno warte a ktoś kto zna język włoski i te piłkarskie środowisko wie od razu gdzie i czego szukać
a dlaczego chcesz tylko z polskich stron skorzystać,jeśli mogę spytać? u nas niestety nie ma jeszcze takich internetowych sklepów jak za granicą gdzie na pewno cenowo i asortymentem jest wiele lepszy wybór
Bardzo chętnie kupiłbym na zagranicznych stronach, patrząc na ceny rzędu 330zł + przesyłka na polskich stronach, ale z językami u mnie nie najlepiej, mógłbym skorzystać tylko z jakichś angielskich stron. Jeśli masz już jakąś sprawdzoną stronkę w języku angielskim z niższymi cenami niż ta, którą podałem wyżej, napisz mi ją na pw, będę wdzięczny
ci z glownej to dobrzy kombinatorzy pisalem o tym wyzej-raz cena taka a za chwile juz inaczej.niby darmowa przesylka ale juz cena samych koszulek podskoczyla to samo z CR po co oglaszaja ze jest 15% znizki skoro my zagraniczni nie mozemy sie zalogowac
co do sklepu ktory dal maslok to pozostaje mi poprosic kogos kto bedzie na derbach i mi przywiezie ta koszulke.a tak w ogole zastanawiam sie dlaczego sklep z oficjalnej nie ma wlasnie sprzedazy takich wlasnie giftow ktore dla wielu fanow sa przede wszystkim sentymentalne...
Posiadam kilka kaset vhs z nagrywanymi materiałami piłkarskimi. Głównie są to bramki Roberto Baggio. Jest też sporo filmików o Milanie i reprezentacji Italii z lat dziewięćdziesiątych.
Może ktoś ma ochotę przejąć taką kolekcję. Za darmo. Szkoda mi wyrzucić, a ktoś z chęciami mógłby zrobić jeszcze z tego użytek.
Nie mam magnetowidu ale z tego co pamiętam jest tam choćby nagrany mecz Włochy-Reszta Świata dla papieża JPII, pożegnalny mecz Franco Baressiego w Milanie, skróty meczów z czasów Maldiniego, Weah, Bierhoffa, Szewczenko, większość bramek z kariery Baggio, w tym World Cup 94
16 ANNI DI PASSIONE...1997-2013
E' da oggi disponibile il libro fotografico che racconta la storia della curva dalla fine degli anni 90 ai giorni nostri.
Koleś jest jakimś psycholem, bo nie chce wysłać nawet 1 zdjęcia wnętrza albumu. Szukałem na necie i nigdzie nie potrafiłem znaleźć jak to wygląda w środku. 45 EUR + wysyłka jakieś 20 EUR zapewne i dać tyle za kota w worku - dobre sobie. Typ niby twierdzi, że to oficjalne wydawnictwo CSM, ale jakoś na stronie CSM nie widziałem promowania tego albumu. Jakbyście znaleźli fotki wnętrza tego dzieła - wrzucajcie i tutaj.
CSM promuje album swoimi kanałami, ale nigdzie nie ma ma nawet jednego zdjęcia ze środka. W zasadzie to ogłoszenie, które wkleiłem pochodziło bezpośrednio od głównych grup i wcześniej nigdzie go nie widziałem.
120 stron zdjęć, od FdL, przez Guerrieri, aż po czasy CSM.
Cena kosmiczna i nadal nie chcą pokazać środka
Jesli to jest faktycznie tylko w 300 egzemplarzach, to jesli prezentuje przyzwoity poziom cena bardzo dobra.
Masz pojecie ile to moze kosztowac za 4-5lat?Gdybym wiedzial co jest w srodku od reki wzialbym z 10 egzemplarzy
_________________ Ed i colori che noi portiamo sono la gloria