Ze względów bezpieczeństwa wszyscy użytkownicy muszą zresetować swoje hasło przed pierwszą wizytą na nowym forum.
Aby to zrobić, proszę wybrać opcję "Nie pamiętam hasła" i uruchomić procedurę resetowania hasła.
Link resetujący zostanie wysłany na adres email przypisany do Twojego konta na naszym forum.
Prosimy o cierpliwość: może upłynąć kilka minut, zanim mail pojawi się w Twojej skrzynce odbiorczej.
Istnieje też ryzyko, że Twoje filtry przeniosą maila z linkiem resetującym do folderu Spam.
W razie problemów z dostępem do forum prosimy o kontakt z redakcją za pomocą formularza "Kontakt z nami".
Dziś wieczorem kończymy 5 kolejkę ligową. Do LIDERA przyjeżdża Roma.
Niestety przed chwilą wyszło info, że zarażeni Covidem są Gigio i Hauge, więc zapewne zagra Tataruszanu... Rzymianie nie są monolitem w obronie, liczę, że uda się ich ukłuć. Na logikę jesteśmy nieznacznym faworytem, na 1X można stawiać chatę Forza !
Uuu szkoda Gigio... Oby się tylko dalej nie posypało.
Fajny sezon, przed każdym meczem wyliczanka, na kogo tym razem wypadnie
Ja bym żadnych domów nie stawiał, nawet złotówki w sumie. Nie to, że nie wierzę, ale wciąż nie mogę i nie chcę się przywiązywać do myśli, że jesteśmy faworytem w takich spotkaniach.
Dobrze, że nie odpada nam na raz 5+ zawodników, zakładam, że finalnie i tak większość kadry wirusa przejdzie, więc grunt to nie stracić nagle połowy pierwszego składu.
Co do samego meczu - Roma potencjał w ofensywie ma, więc nie zdziwi mnie żaden rezultat, no chyba, że 0:0. Mamy świetną passę, ale na pewno nie jest tak, że co spotkanie wygrywamy nie dając przeciwnikom żadnych szans. Prędzej czy później porażka przyjdzie i grunt, żeby potraktować to jako wyjątek, a nie odwrócenie trendu.
Obawia³em siê tego meczu jeszcze przed informacja o Gigio, si³± rzeczy teraz obawiam siê jeszcze bardziej. Punkt przyjmê z du¿ym zadowoleniem, ale trzymam kciuki za to, zeby poraz kolejny Milan pozytywnie zaskoczy³. :forzamilan:
"History will be kind to me... for I intend to write it"
Cholera, jak Gigio dostał pozytywny wynik, to pomyślałem, że w sumie dobrze, że on, a nie np. Kessie, bo bez bramkarza jakoś damy radę, a tu klops w takiej sytuacji. Romagnoli, też jeszcze nie w pełni formy.
No niestety, bramka totalnie na konto Tatarusanu. Ogólnie mecz wyrównany, ale nasi grają dosyć niemrawo w ofensywie. W drugiej połowie liczę na przyspieszenie gry kombinacyjnej, obrona Romy jest spokojnie do rozklepania, ale nie na stojąco. W defensywie nie jest źle, acz przeciwnicy mają kim straszyć z przodu, trzeba uważać, zwłaszcza że na bramkarza chyba nie mamy zbytnio co liczyć.