Witamy na odświeżonej wersji forum ACMilan.PL!
Ze względów bezpieczeństwa wszyscy użytkownicy muszą zresetować swoje hasło przed pierwszą wizytą na nowym forum.
Aby to zrobić, proszę wybrać opcję "Nie pamiętam hasła" i uruchomić procedurę resetowania hasła.
Link resetujący zostanie wysłany na adres email przypisany do Twojego konta na naszym forum.
Prosimy o cierpliwość: może upłynąć kilka minut, zanim mail pojawi się w Twojej skrzynce odbiorczej.
Istnieje też ryzyko, że Twoje filtry przeniosą maila z linkiem resetującym do folderu Spam.
W razie problemów z dostępem do forum prosimy o kontakt z redakcją za pomocą formularza "Kontakt z nami".
Dziękujemy,
Redakcja ACMilan.PL
Ze względów bezpieczeństwa wszyscy użytkownicy muszą zresetować swoje hasło przed pierwszą wizytą na nowym forum.
Aby to zrobić, proszę wybrać opcję "Nie pamiętam hasła" i uruchomić procedurę resetowania hasła.
Link resetujący zostanie wysłany na adres email przypisany do Twojego konta na naszym forum.
Prosimy o cierpliwość: może upłynąć kilka minut, zanim mail pojawi się w Twojej skrzynce odbiorczej.
Istnieje też ryzyko, że Twoje filtry przeniosą maila z linkiem resetującym do folderu Spam.
W razie problemów z dostępem do forum prosimy o kontakt z redakcją za pomocą formularza "Kontakt z nami".
Dziękujemy,
Redakcja ACMilan.PL
Tutorial do oglądania meczów w internecie
Moderator: Grupa Trzymająca Władzę
miszcz, nawet dzisiejszy mecz Romy został odwołany, nie mniej jednak Montella w przedmeczowej konferencji mówił, że murawa na Stadio Olimpico jest w dobrym stanie. Z jednej strony dobrze gdyby mecz był przełożony, bo zdąży wrócić Conti i zespół zdąży odbyć więcej sesji treningowych, tym bardziej po zgrupowaniach reprezentacji. Nie mniej jednak Lazio, to w końcu rywal z górnej półki i bardzo czekam na ten mecz.
Dla mnie streamy na youtube to rewelacja, bo mam kiepski net, a tam nigdy mi nic nie przycięło, najwyżej spada jakość. Tylko pytanie skąd bierzesz linki? Generalnie proceder jest nielegalny, w wyszukiwarce nie da się znaleźć. Tzn. są same fejki z odnośnikami do innych stron.Gzikuu pisze:Dobrą opcją są też streamy na YT
Do tej pory każdy mecz Milanu zarówno w Serie A jak i eliminacjach Ligi Europy oglądałem poprzez zwykłe wpisanie w wyszukiwarkę YT "Milan vs xyz (w zależności od tego z kim gramy)". W opcjach filtrowania zaznaczam "na żywo" i zawsze było kilka opcji do wyboru. Z tym, że dobre linki bez fejkowego odliczania do meczu pojawiają się zazwyczaj na kilka chwil przed pierwszym gwizdkiem.rafal996 pisze:Tylko pytanie skąd bierzesz linki?
Hmm, to u mnie skuteczność była praktycznie zerowa, bazowałem na tym co ktoś wrzuci na jakiś strony. Popróbuję jeszcze. Chociaż akurat jutrzejszy jest w Eleven, które mam wykupione.
Ogólnie powiem Wam koledzy, że moje dotychczasowe testy Kodi wypadają słabo. Większość streamów nie działa, czasem wywala się aplikacja, a jak się już uruchomi, to mam 50/50 że nie będzie ciąć.
Ogólnie powiem Wam koledzy, że moje dotychczasowe testy Kodi wypadają słabo. Większość streamów nie działa, czasem wywala się aplikacja, a jak się już uruchomi, to mam 50/50 że nie będzie ciąć.
Jednak mnie coś oszukali i nie mam promocyjnego miesiąca w playnow. Niestety będę poza domem i waham się nad wykupieniem pakietu by się nie denerwować zbytnio... Kodu było super przez 3 tyg teraz telewizje na zywo mi nie działają, ale na sports365 dalej można spokojnie włączyć. Tyle ze to na tv fajne na kompie różnicy miedzy tradycyjnymi linkami na sopcasta i na acestream nie widzę.
-
- Milanista
-
- Milanista
Ma ktoś jakąś stronkę pokroju http://www.lfootball.ws aby mecze oglądać? interesują mnie linki w acestream.
https://livesport.ws/en
Ta strona to chyba następca lfootball.ws
Ta strona to chyba następca lfootball.ws
Re: Tutorial do oglądania meczów w internecie
Ja zawsze oglądam na tej stronie. Tutaj link do meczu AC Milan - Atalanta transmisja za darmo: https://www.mecze24.pl/pilka-nozna/atalanta-ac-milan