Witamy na odświeżonej wersji forum ACMilan.PL!
Ze względów bezpieczeństwa wszyscy użytkownicy muszą zresetować swoje hasło przed pierwszą wizytą na nowym forum.
Aby to zrobić, proszę wybrać opcję "Nie pamiętam hasła" i uruchomić procedurę resetowania hasła.
Link resetujący zostanie wysłany na adres email przypisany do Twojego konta na naszym forum.
Prosimy o cierpliwość: może upłynąć kilka minut, zanim mail pojawi się w Twojej skrzynce odbiorczej.
Istnieje też ryzyko, że Twoje filtry przeniosą maila z linkiem resetującym do folderu Spam.
W razie problemów z dostępem do forum prosimy o kontakt z redakcją za pomocą formularza "Kontakt z nami".
Dziękujemy,
Redakcja ACMilan.PL
Ze względów bezpieczeństwa wszyscy użytkownicy muszą zresetować swoje hasło przed pierwszą wizytą na nowym forum.
Aby to zrobić, proszę wybrać opcję "Nie pamiętam hasła" i uruchomić procedurę resetowania hasła.
Link resetujący zostanie wysłany na adres email przypisany do Twojego konta na naszym forum.
Prosimy o cierpliwość: może upłynąć kilka minut, zanim mail pojawi się w Twojej skrzynce odbiorczej.
Istnieje też ryzyko, że Twoje filtry przeniosą maila z linkiem resetującym do folderu Spam.
W razie problemów z dostępem do forum prosimy o kontakt z redakcją za pomocą formularza "Kontakt z nami".
Dziękujemy,
Redakcja ACMilan.PL
Boks
Moderator: Grupa Trzymająca Władzę
-
- Milanista
Mam bardzo mieszane odczucia co tej walki. Z jednej strony Chisora zaskoczył bardzo pozytywnie, jeśli chodzi o walkę, był świetny. Kliczko dawno nie był w takich opałach, mimo to wygrał zasłużenie, jednak ta różnica punktowa jest mocno przesadzona. Moim zdaniem wygrał nieznacznie. A z drugiej strony mamy jego zachowanie... straszny cham i burak z tego Chisory. To uderzenie w twarz Witalija było tylko preludium do jego "popisów". Nadal się zastanawiam, jak Władimir wytrzymał i nie rzucił się na niego, po tym jak ten mu napluł w twarz. Do tego dochodzi jeszcze bójka z Hayem na konferencji po walce. Gdyby nie to chamskie zachowanie, to po takiej postawie w ringu Derek Chisora byłby dla mnie bohaterem, jednak teraz jest antybohaterem, czarnym charakterem, i mam nadzieje, że Władimir nie zostawi tak tego i dojdzie między nimi do walki, a wtedy zrobi z nim to co nie udało się starszemu bratu.
Do zachowania Chisory i Haye'a idealnie pasuje pewien tekst o inteligencji stąd 
http://www.youtube.com/watch?v=nR5nhGrvBZQ

Dobre :piwo:rangiz pisze:Do zachowania Chisory i Haye'a idealnie pasuje pewien tekst o inteligencji stąd
Ciekawe skąd w tym wszystkim wziął się ten pajac Haye
No właśnie :lol2: wystrzelił nagle jak guma z majtek...
Co do walki to również byłem zdziwiony, Kliczko strasznie się męczył a Chisora momentami ładnie sobie radził, niemniej jednak tak jak wcześniej zostało powiedziane i tak zrobił z siebie idiotę tym co się działo dzień przed walką, przed samą walką i po walce, masakra. Do tego ten cały Haye, brytole to jednak mają nasrane we łbach.
Co do walki to również byłem zdziwiony, Kliczko strasznie się męczył a Chisora momentami ładnie sobie radził, niemniej jednak tak jak wcześniej zostało powiedziane i tak zrobił z siebie idiotę tym co się działo dzień przed walką, przed samą walką i po walce, masakra. Do tego ten cały Haye, brytole to jednak mają nasrane we łbach.
#10 Rui Costa per sempre!
-
- Milanista
-
- Milanista
http://www.eurosport.pl/boks/koniec-der ... tory.shtml i Dereck się doigrał, teraz sobie nie powalczy, a zapowiadał się naprawdę dobrze...no ale...gdzie z takim zachowaniem do sportu.
- konrad_acm
- Milanista
- konrad_acm
- Milanista
- konrad_acm
- Milanista
- konrad_acm
- Milanista
http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Golot ... omosc.html
Dzień dobry, witamy w Polsce :rotfl:
W walce wieczoru dwóch bokserskich emerytów za jedyne 40 zł.
Ciekawe czy ktoś ruszy głową i to odkręci.
Dzień dobry, witamy w Polsce :rotfl:
W walce wieczoru dwóch bokserskich emerytów za jedyne 40 zł.
Ciekawe czy ktoś ruszy głową i to odkręci.
ForzaMILAN!
Nie interesuje się za mocno pięściarstwem, ale pojedyncze walki zdarza mi się obajrzeć. Po ostatnim pojedynku Wacha z Kliczką, Polak podejrzany był o stosowanie jakichś niedozwolonych środków. Jak ta sytuacja się zakończyła, o ile rzeczywiście zostało już to wyjaśnione?
"Jeśli nie marzysz, to jesteś głupi"
Sprawa jest rozwojowa i nie jest wyjaśniona. Czytałem gdzieś ostatnio że Wach chce przeprowadzić prywatne śledztwo bo sam nie brał a podejrzewa kogoś ze swojego najbliższego otoczenia.SineCere pisze:Nie interesuje się za mocno pięściarstwem, ale pojedyncze walki zdarza mi się obajrzeć. Po ostatnim pojedynku Wacha z Kliczką, Polak podejrzany był o stosowanie jakichś niedozwolonych środków. Jak ta sytuacja się zakończyła, o ile rzeczywiście zostało już to wyjaśnione?
Nie do końca. KSW w tym roku planuje cztery gale z czego dwie w PPV. Na pewno będzie to nr 23 w czerwcu. Resztę można oglądać za darmo, lecz nie w otwartej telewizji - UFC (Orange Sport), Bellator (C+), MMA Attack (zapewne Polsat Sport).kamillos pisze:czy MMA pewnie będzie już tylko w PPV.
A boks to inna sprawa...