ja sama trenuje zawodowo taekwondo i jedno jest pewne: NIE MOGŁABYM BEZ TEGO ŻYĆ!!!
piszcie bo jestem ciekawa.. tylko nie zrażajcie się tym że ja jestem juventina

Moderator: Grupa Trzymająca Władzę
z reguly dziewczyny to w kazdym sporcie walki maja ochraniacze na klatke piersiowa...blacha pisze:
Po czwarte
chce zaznaczyc wyższość WTFu nad ITFem. U nas w prawdzie uderzamy gołymi pięściami (a nie tak jak w ITFie w rękawicach), ale za to MAMY OCHRANIACZ NA KLATKĘ PIERSIOWĄ! a gdyby tamten chłopak miał taki ochraniacz to raczej nic by mu sie nie stało...
i tu sie mylisz, bo ochraniacz na klate chroni m.in. splot słoneczny, który jest bardzo narazony, szczególnie w wlkach fulkontaktowych-a takim jest własnie taekwondoSajfer pisze:z reguly dziewczyny to w kazdym sporcie walki maja ochraniacze na klatke piersiowa...
chlopakowi taki ochraniacz potrzebny nie jest
wiec Ci pomogeSajfer pisze:ale jakos obie nie moge wyobrazic faceta w takich ochraniaczu na klate co maja dziewczyny;]
tak, rzeczywiscie to boli dostac tak z piszczela i nawet ochraniacz nie chroni przed tym bólem-jedynie go troszke łagodziSajfer pisze:no fakt w dostac tak z piszczela to moze troche bolec;]
niestety musze Cie rozczarowc... mozna tylko uderzac pięściami i nogami a powalenie zawodnika jest zabronione (no chyba ze upadnie po Twoim kopnięciu czy uderzeniu, ale pchac sie czy stosowac bloków tj w judo nie wolno)Sajfer pisze:az sie prosi aby takiego delikfenta polozyc na macie mozna tak?
No to jesteś w sporym błędzie, "pożyczone" ID Sopcastów z mediasport/tomcio ma 2000kbps i 50fps, dokładnie jak ruski. KSW, boksy i wszystko też jest, pytam bo ostatnio złośliwie zmieniają numery swoich kanałów na te bardziej popularne transmisjeAiver pisze:Liczyłeś na streama w jakości takiej jak na http://livefootball.ws/ co najmniej 2000 kb/s ? Bądźmy poważni. Z takimi oczekiwaniami pozostaje bulić za PPVJeszcze nigdy nie spotkałem streama z taką jakością na czymkolwiek kodowanym przez polsat, ani na mś siatkarzy ani na KSW.